Sakura Gelly Roll 24 gelpennen

Sakura Gelly Roll 24 gelpennen

Deze pennen heb ik 20 juni voor mijn verjaardag gekregen en wou jullie toch nog even melden dat deze super tof zijn! Echt geld waardig, en je kan ook eventueel als je het wilt vragen voor je verjaardag kleinere sets vragen die zijn al vanaf 10 euro ipv 29,95 eurocent

Algemeen

Op Bol.com kan je deze bestellen als je onder de naam zoekt zoals aangegeven.Productbeschrijving:De grootste Sakura Gelly Roll set met 24 gelpennen: 12 Stardust glitter kleuren, 6 Metallic glanzende kleuren, 5 Moonlight fluoriserende kleuren en 1 witte basis gelpen. Geweldige en complete creatieve set om mee te tekenen, versieren en schrijven. Te gebruiken voor handlettering, bullet journaling, (wens)kaarten en nog veel meer! Gelly RollIn 1984 vond Sakura een nieuw soort inkt uit, gebaseerd op gel en die in veel prachtige kleuren gemaakt kon worden. De wereld maakte voor het eerst kennis met de gelpen, genaamd Gelly Roll, die sindsdien bekend is geworden om haar prachtige schrijfresultaat waarbij je niet hoeft te drukken. Het schrijft heerlijk en ligt soepel in de hand. Inmiddels bestaat Gelly Roll in veel soorten kleuren en effecten zoals Stardust (glitter), Metallic (glanzend) en Moonlight (fluorescerend). Superleuk voor het beschrijven van wenskaarten, maar ook voor tekenen en decoreren.

Wat vind ik er van?

Ik zelf vind dit product echt geweldig! Eerst dacht ik oei het is best duur en is het het wel waard? Ja zeker! Helaas kan je het op foto’s niet altijd weer geven maar de glitter die je zelf met je ogen zult ervaren is fantastisch! Een deel van de pennen zit nu ook standaard in mijn etui naar school. Zo maak ik school toch wat leuker en anderen vinden het ook leuk om te gebruiken of te zien. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.