Rituals of Tsuru (kraanvogel) Body scrub/shower foam

Rituals of Tsuru (kraanvogel) Body scrub/shower foam

vandaag ga ik het met jullie over de nieuwste lijn van Rituals hebben. namelijk de Tsuru lijn (kraanvogel) De kraanvogel staan voor geluk en blijdschap delen. Dit is mij ieder geval verteld in de winkel door een zeer lief en helpende medewerker! Die kan mij alles vertellen hier over… Ik heb uiteindelijk 2 producten van mijn vriend gekregen van deze lijn. De body scrub en de shower foam. Allebei producten die niet kunnen missen in mijn shower routine. Want scrub werkt bij mijn huid super goed om het lekker zacht te maken en verstopte poriën weg te halen.. En een bijpassende shower foam kan nooit kwaad, mijn foam was ook net op dus kwam super goed uit!

Wat is er speciaal aan het product?

Rituals is druk bezig met het ontwikkelen van hun producten, en na hun creatieve lijn met vele kleuren moesten ze toch iets leuks verzinnen voor de koude tijden.. en daarom is deze lijn super fijn, omdat hij een hele lekkere dennen geur heeft. Deze kan ook gebruikt worden voor man en vrouw dus lekker samen douche is een must have! En het aller aller leukste er aan is dat het helemaal goud is! Hoe tof is dat? Goud douche of baden… Je voelt je dan toch wel een stukje verwender vind ik toch….

Wat vind ik er van?

ik ben altijd al een fan van Rituals en het heeft mij nog nooit teleurgesteld. die dag zal vast wel een keer komen, maar nu ook weer nog steeds niet! Heerlijke scrub en een heerlijke foam die zich omzet tot milk, extra zacht dus… Zeker een aanrader! Maar dat vind ik met elk Rituals product wel 🙂

Gebruiksduur

Ik zelf door er best lang mee, ik was mij niet elke dag omdat dit slecht voor je huid kan zijn. Dan is het gewoon even afspoelen en/of een simpel zeepje even onder de oksels vanwege zweet en dan zijn we weer klaar. Ik gebruik de body scrub 1 x per week en de shower foam ook 1 x per week. Vaak op zondag lekker scrubben en woensdag shower foam.. Zo houd je mooi de evenwicht en de PH waarde van je huid op scherp. Ook doe ik altijd op zondag een sheet mask en woensdags een op smeer masker… zo heb je 2 x per week een verwen moment.

Op deze manier kan je een paar maanden met jouw favorieten producten doen, maar houd jezelf vooral niet tegen als je zin hebt hem 1x meer per week te gebruiken tijdens een minderen dag van je huid.

Tip van mij: Laat het even intrekken voor dat je het af wast! dit zorgt voor een nog beter resultaat en met de scrub echt even goed scrubben vergeet de vergeten plekken niet! denk hierbij aan je voeten, ja het is even een work-out maar het brengt heerlijk resultaat en vergeet die billen niet 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.