Goodiebox Essentails Face Mist

Goodiebox Essentails Face Mist

Goodiebox zou goodiebox niet zijn zonder er een keer iets van hun zelf er in te doen, aan de ene kant vind ik dit een hele goedkope opvul manier, maar aan de andere kant ook leuk om eens te proberen, het moet natuurlijk altijd verrassend en origineel blijven.. Dus bij deze mijn mening over dit product..

Eerste indruk

Toen ik hem uit de box pakte dacht ik ah nee niet weer een face mist! Want ik heb er nog steeds 1 van uit een oudere box, al wel een ander merk. Daar zal ik binnenkort ook nog even een review over maken (verder verklap ik niks). Maar toen ik hem rook werd ik er al veel positiever over. Hij heeft een hele zachte geur en heet dan ook ”Cotton Cloud” er zit 150 ml in het flesje en ik vind dat een mooie hoeveelheid. Hij is niet te groot van formaat.. Op de achterkant is enkele informatie te vinden van wat er in het product zit. Vooral bloem/zaad extract en goede toevoegingen.. De waarde van het product is rond de €10 euro, alleen niet terug te vinden in de goodie shop helaas…

Uiteindelijke resultaat

Ik vind hem heerlijk ruiken, en super zacht op mijn gezicht. je kan hem gebruiken voor een frisse glow of als setting spray….. Al vind ik het wel meer een product voor de lente/zomer de geur is fris en niet helpend tegen bijvoorbeeld koud weer/forst. Maar ook voor de zomer vind ik een beschermende face mist voor de zon ook beter… Dus eigenlijk echt een lente/overgang product. Zelf houd ik hem wel in mijn stash want hij staat super leuk bij mijn spullen. Maar elke dag gebruik niet….

Conclussie

Leuk bedacht! Maar vind hem niet heel nuttig, al snap ik dat zelf gemaakte producten heel leuk zijn om weg te geven, vind ik hem een kleine min punt. Maar misschien vind jij dit product juist wel heerlijk! Geniet er dan vooral van… Ik hou je niet tegen 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.