De Minetan Violet uit Goodiebox September 2019

De Minetan Violet uit Goodiebox September 2019

Deze heerlijke zelfbruiner is ideaal voor als lichaam en gezicht. 1 van mijn favoriete producten om te gebruiken, het maakt je niet persee bruin. Het geeft vooral een glow aan je huid. Ik wou dit product met jullie delen want het is niet heel duur om te kopen! En het werkt dus super goed. Ze hebben regelmatig acties op hun instagram en website. 

De inhoud is 200 ml en zelf doe ik er lang mee omdat ik hem maar 1 x per week gebruik. Dus meer wanneer ik voel dat ik het nodig heb. Dit product is vrij van parabenen 
Plus puntjes vanaf de website
  • -Intens gebruinde teint
  • -Resultaat in slechts 1 uur!
  • -Geen oranje teint
  • -Aangename geur (persoonlijk vind ik dit niet waar)
  • -Hydraterende antioxidanten en oliën
  • -100% natuurlijke DHA
  • -Streeploos
  • -Bepaal zelf de kleurintensiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.